Denny Braaf boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Denny Braaf

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen een hardwerkende Surinaamse vader en een zorgzame Nederlandse moeder; de exponenten van een kleurrijke mix.

‘Ontdekt’ wordt Denny Braaf op de middelbare school in Lelystad – hij is dan een jaar of vijftien – nadat hij met vrienden een Boys Band heeft opgericht. Ook anderen onderkennen zijn zangkwaliteiten. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Tijdens talentenjachten zijn er steevast enthousiaste reacties en klinkende superlatieven. Naar verwachting lijkt nu de weg naar succes, door het in zee gaan met toptekstschrijvers en een professioneel management team.

Op Denny’s palmares staan gastoptredens bij Timeless, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, André Hazes en Sugar Lee Hooper. Deze artiesten roemen zijn kwaliteiten.
Bij Call TV was hij live te bewonderen. In de Amsterdamse Rembrandtpleinbuurt was hij bovendien lange tijd huisartiest in het bekende café ’t Pandje.

Het repertoire van Denny Braaf is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones aangevuld met speciaal voor hem geschreven nummers. ‘Ga niet weg bij mij’, zijn debuut cd, is opgenomen met live muzikanten.

Op zijn vijftiende was Denny Braaf al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub… Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg.

Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen.

Denny Braaf  is onder andere bekend van het SBS6 programma “Bloed, zweet & tranen”. Nieuwe single Denny Braaf “Ik Geef Me Nog Eén Keertje Over”.

Artiest Denny Braaf kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Denny Braaf kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Danny Braaf geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: Monitor set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland.

Denny Braaf boeken