Dennie Damaro boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Dennie Damaro

Dennie Damaro schuimt al bijna 25 jaar met succes het Vlaamse -en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten.

Dennie Damaro is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.

Een van Dennie’s specialiteiten is het opluisteren van namiddag -en seniorenshows met een aangepast gevarieerd liedjes -en humorprogramma.

Begin 2012 tekent Dennie Damaro een artiestencontract bij ARS/Universal Music. De eerste single die uitkomt is meteen een schot in de roos. “Het Schlagerlied” komt op 30 maart meteen op nr 4 als hoogste nieuwkomer binnen in de Vlaamse Ultratop 10. Enkele weken later staat Dennie zelfs 2 weken op nr 2 om uiteindelijk pas na 15 weken de hitlijst te verlaten. “Het Schlagerlied” is voor Dennie na 24 jaar knokken in de showbizz meteen ook zijn allergrootste hit!

In oktober 2012 staat Dennie Damaro opnieuw 4 weken in de Vlaamse Ultratop 10 met z’n hitsingle “Donkere ogen”. Ondertussen maakte Dennie Damaro ook de overstap naar de bekende cd-firma Vlaamsevrienden/CNR waar hij een 3-jarig contract ondertekende.

Samen met Paul Severs brengt Dennie Damaro in 2013 voor het eerst in zijn 25-jarige carrière een duet op single uit. “Marieke” is geschreven en geproduceerd door de bekende Vlaamse producer “David Vervoort” en blijkt voor Paul Severs & Dennie Damaro een grote hit te zijn. Later volgt het duet “Mooie Meisjes”.  De singles zijn in Vlaanderen en Nederland uitgebracht door het “Telstar” label i.s.m. “CNR-Music”.

Nieuwste single van Dennie Damaro heet: “Lieve Moeder”.

Dennie Damaro kunt u ook boeken in combinatie met Paul Severs.

Artiest Dennie Damaro kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Dennie Damaro kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.be Bel voor prijs / kosten van artiest Dennie Damaro geheel vrijblijvend +31 (0)78-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Dennie Damaro boeken