Demy de Groot

Demy de Groot

De goedlachse Demy de Groot, deze NL-talige zanger en ras-entertainer zet een leuk en professioneel live optreden neer voor u en uw gasten.

Demy de Groot begon zijn zang carrière in de Après Skihut Rotterdam achter de bar maar vooral op de bar, een echte entertainer! Demy heeft inmiddels een aantal leuke Nederlandstalige hits als zanger op zijn naam staan en zet daarnaast een leuk en professioneel live optreden neer voor u en uw gasten. Hij brengt naast eigen repertoire ook hippe medleys met Hollandse covers. Met zijn uitstraling en lach tovert hij iedereen de dansvloer op.

Demy heeft in zijn muziek-carrière al veel mogen meemaken; zo deed hij meerdere optredens tijdens de RadioNL Zomertoer en stond hij voor TROS SterrenNL in de feesttent van Het Mega Piraten Festijn. Ook maakte hij verschillende Muziekreizen naar Spanje en zo is hij bijvoorbeeld ook een vaste gast tijdens de bekendste Feestweek van Oostenrijk.

Nieuwe single Demy de Groot: ‘ Nathalie’.

Artiest Demy de Groot kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Demy de Groot kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: Inclusief A-set / M-set

Prijs informatie:
Gage: € 595,- voor een optreden van 1 x 30 minuten. Avondvullend 4 uur ( allround DJ & Nederlandstalige zanger) € 895,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken