Dean Saunders boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Dean Saunders

Oorspronkelijk komt Dean Saunders uit Engeland. Hij is geboren in Londen en na 5 jaar verhuisde hij met het gezin naar Nederland, waar zijn vader een tattooshop startte. In het dagelijks leven werkt Dean Saunders in de sales branche. Naast het feit dat hij veel met muziek bezig is, is hij ook erg sportief. Hij houdt van kickboksen en fitness. Sinds kort gaat Dean Saunders als single door het leven.
Dean Saunders komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders, zijn jongste broer, won The Voice of Holland. In 2000 heeft hij samen met zijn broer Ben Saunders in een band gezeten: Follow That Dream. Deze band was een jaar lang zeer succesvol, maar viel helaas uit elkaar. Dean Saunders is echter nooit gestopt met zingen. In 2011 was hij de grote winnaar van Popstars.

Zijn ouders zijn de belangrijkste personen in zijn leven. Hij noemt ze zelfs de ‘liefde van zijn leven’. Zijn familie in Engeland mist hij nog steeds. Ooit hoopt Dean dat zijn grootste droom werkelijkheid wordt: samenwerken met John Ewbank, Alain Clark en Gary Barlow.

Nieuwe single van Dean Saunders ‘Jij Laat Me Leven’.

Artiest Dean Saunders kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Dean Saunders kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Dean Saunders geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken