Danny Froger boeken | huren 078-6737733

Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite werden gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny’s debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma’s als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, ‘RTL Boulevard’ en ‘SBS Shownieuws’.

Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Danny is tegenwoordig veel te zien en horen in Café Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast treedt hij natuurlijk in het hele land op met zijn feestelijk repertoire. Afgelopen zomer maakte Danny ook zijn debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland.

Nieuwe single Danny Froger is een duet met Wesley Klein ‘Everybody Needs Somebody To Love’.

Artiest Danny Froger kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Danny Froger: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.
Bel voor prijs / kosten van artiest Danny Froger geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties optreden Danny Froger:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie voor een optreden:
1 x 30 minuten Gage: 1.795,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en de gage voor een optreden van Danny Froger is excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken