Bennie Solo boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Bennie Solo

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u een avondje (korter of langer!) top entertainment in huis.

Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, het balkon, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, op uw trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een productlancering of…vult u zelf maar in.

Met Bennie Solo haalt u een totaalgebeuren binnen!

Een knettergekke, wervelende  en complete show met muziek, licht, décor en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret waarbij vooral de interactie met zijn publiek centraal staat. Bennie Solo is avondvullend te boeken met zijn Nederlandstalige Bennie Solo Show.  Maar ook met zijn act van 1 x 35 minuten is hij inzetbaar op uw evenement.

Bennie Solo als interactieve DJ op uw feest, behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief licht- en geluidsset bespeelt hij vanachter zijn DJ booth de gasten op de dansvloer.

Bennie is de ideale presentator met een grote dosis humor, waarbij een invulling met diverse ‘zangsets‘ tot de mogelijkheden behoort.

Nieuwste single: “Kroegje Aan De Hemelpoort”.

Bennie Solo kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Bennie Solo kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van Bennie Solo geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: B-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 35 minuten Gage op aanvraag
Avondvullend Gage op aanvraag

Reiskosten: Inclusief Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Bennie Solo boeken