Arjon Oostrom boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Arjon Oostrom

In 2005 is Arjon Oostrom zich echt bezig gaan houden met muziek en nam zijn eerste nummer op bij een vriend. Al snel wil hij er professioneler mee aan de slag en komt hij terecht bij producent Kees Tel. “Sla Je Slag” is het eerste nummer dat hij opneemt bij Kees Tel en dit lied wordt een succes. De single werd uitgebracht door Derny Records. Hij wordt tweede bij een talentenjacht van de Tros en word uitgenodigd bij het populaire muziek programma Brabant Party.
Na deze eerste single begint Arjon Oostrom met het zelf schrijven van nummers en is hij vaste zanger in de bekende Aprés skihut Rotterdam.
Zijn landelijke doorbraak komt met “Daar Aan Die Costa” die hij maakt met vriend DJ Willem de Wijs. De plaat wordt gevolgd door meer hits zoals “Ik Hou Van Alle Vrouwen” en “Schudden”. Het nummer “Zakka Zakka” wint in 2011 de Party Award voor Beste Party Single. Ook sleept hij de Award voor Beste Nieuwkomer in de wacht.
Begin 2014 presenteert hij zijn debuutalbum “Lekker Lekker”.

Nieuwste single ‘Wat Ik Nodig Heb’.

Bekend van:

– Party Award Opkomende Partyartiest
– Party Award Beste Partysingle voor Zakka Zakka
– Vaste zanger Apres Skihut Rotterdam
– Hits o.a. Pure Verleiding, Zakka Zakka, Schudden en Ik Hou Van Alle Vrouwen

Artiest Arjon Oostrom kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Arjon Oostrom kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: Inclusief M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.695,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken