André Hazes boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

André Hazes

Het langverwachte album van André Hazes “Leef” is uit! Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan teksten, muziek en opnamen. Bekende schrijvers hebben meegeschreven aan de songs op dit album maar ook André zelf heeft meegeschreven.

De met goud bekroonde song “Ik Leef Mijn Eigen Leven” betekende de definitieve doorbraak voor André als solozanger nadat hij dit had gezongen bij “De Beste Zangers van Nederland” en het  staat vanzelfsprekend op dit album.  De titelsong “Leef” is inmiddels een hit en André ontving hiervoor onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL en een Gouden Award uit handen van Humberto Tan bij RTL Late Night.

Nieuwste single ‘Een Doodgewone Man’.

Binnen korte tijd heeft André Hazes zichzelf weten te nestelen tussen de reeds gearriveerde artiesten en mag hij zich buigen over een goedgevulde agenda met optredens niet alleen in Nederland maar ook in België waar zijn populariteit enorm groeit!

Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits zoals “Leef!”, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Artiest André Hazes kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest André Hazes kunt u rechtstreeks terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: In overleg

Prijs informatie:
Op aanvraag.
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken