de Alpenzusjes boeken | huren BekendeArtiesten.nl

De Alpenzusjes

2011: De Alpenzusjes zijn terug in een geheel nieuwe samenstelling.

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee ‘nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding.

De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn.

Hun hits: “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011  maar tot op de dag van vandaag één van de meestgedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans” en voor de carnaval van 2012 werd de single “Hutje op de hei” uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval! Verdere hits van De Alpenzusjes waren onder andere “Wienie Wienie”, “Hoemparapapa” en “Kontebonke”.

Nieuwste single: ‘Dit Lijkt Wel Apres Ski’.

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Artiest de Alpenzusjes kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest de Alpenzusjes of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest de Alpenzusjes geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 2.295,00

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken