Ad van Opstal exclusief boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Ad van Opstal

Ad van Opstal staat bekend als de stemmingmaker van het Nederlandse lied, en brengt nummers als Heb je even voor mij, de vrolijke koster, Jij denkt maar… etc. kortom, echte stemmingsmuziek en meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Tevens is Ad van Opstal de enige echte opvolger van Jantje Koopmans. Ad bezit namelijk de originele banden van Jantje Koopmans. Dit 1 x 30 min. durend optreden is bij uitstek geschikt voor de wat oudere mensen onder ons. Uiteraard is een combi optreden ook mogelijk.

Begin 2008 kwam de single “het Dorpscafeetje” uit. Een cover van Jantje Koopmans in een verfrissende en feestelijke versie.

In mei 2012 kwam de single “Zaterdagavond” uit. Een wals geschreven door Peter van Noort (bekend van oa Will Tura en Peter Beense) en geproduceerd door niemand minder dan Frank Verkooyen.

Begin 2013 lanceerde Ad in duet met Edwin van Gorp de feestsingle “Feest met Heidi”.

Ad van Opstal is een echte sfeermaker met een grote uitstraling die zowel de kleinere als de grotere partijen tot een hoogtepunt weet te brengen.

Artiest Ad van Opstal kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Ad van Opstal kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl Bel voor prijs / kosten van artiest Ad van Opstal geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten Gage op aanvraag

Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen van Ad van Opstal. Wilt u Ad van Opstal boeken? 078-6737733

Ad van Opstal boeken | inhuren