Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Artiesten halftime show Toppers 2013

Live vanuit de tuin bij René Froger was vanochtend de aftrap van de Koninklijke Week tijdens de 100% Ochtendshow op 100% NL. Presentatrice Irene Moors sprak uitgebreid met René Froger over de meest uiteenlopende zaken, zijn hit ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ en natuurlijk de aanstaande troonswisseling. Ook zijn onlangs verschenen nieuwe album ‘Liefde voor Muziek’ kwam uitgebreid aan bod. Jeroen van der Boom schoof ook aan om gezellig mee te praten over de aankomende Toppers in Concert shows waarmee de Toppers samen met Gerard Joling op 24, 25 en 26 mei wederom drie dagen in de Amsterdam ArenA zullen staan.

Met een smoes waren René Schuurmans, Robert Leroy, Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein naar het huis van René Froger gelokt. Zij kregen van René Froger en Jeroen van der Boom als verrassing te horen dat zij invulling mogen geven aan de Toppers Halftime Show 2013. Wat zij precies gaan doen wordt de komende weken besproken, maar de vijf zangers konden hun geluk niet op!

Ook Topper Gerard Joling was telefonisch nog even in de uitzending. Direct na de uitzending spoedden de Toppers zich richting Schiphol voor een 3-daagse stedentrip naar Istanbul, alwaar de heren sfeer gaan proeven voor hun aankomende concerten TOPPERS IN CONCERT 2013 ‘THE 1001 NIGHT EDITION’.