Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Frans Bauer | Kom Nu Maar In M’n Armen

Heb jij de nieuwste videoclip van Frans Bauer “Kom Nu Maar In M’n Armen” gezien?     Zanger Frans Bauer boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Theaterconcert Marco de Hollander 2018 | start kaartverkoop zondag

Naar aanleiding van het grote succes van 2017 presenteert Marco de Hollander: “Live in Concert deel 2”. Op vrijdag 25 mei 2018 zal hij een groots live concert geven in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Nieuwe single Yves Berendse

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Yves Berendse “Als Ze Danst”. Zanger Yves Berendse boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Arjon Oostrom

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van zanger Arjon Oostrom “Hey Ga Je Mee Op Stap”.   Zanger Arjon Oostrom boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Marco de Hollander – Een Hart Van Goud

Na de succesvolle feestsingles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” en “Ik Voel Me Gelukkig” komt Marco de Hollander nu met de wondermooie single “Een Hart Van Goud”.

Nieuw album Marco de Hollander

Zangeres Sieneke reikte gisteravond (28 oktober) officieel het album “Leef Je Droom” van Marco de Hollander uit tijdens het Sterrengala 2017 in Ter Aar. Het album is te bestellen via Bol.com en te beluisteren via Spotify.

Debuutalbum Perry Zuidam

Als kleine jongens wist Perry Zuidam een ding zeker…Ik word artiest. Dat daar hard voor gewerkt moest worden is een ding waar hij in de  afgelopen jaren achter is gekomen maar iedere dag zet hij zich vol liefde  en passie in voor dit mooie vak.

Nieuwe CD/ DVD Jannes

Op 7 oktober 2017 stond Jannes in een uitverkocht Gelredome om zijn 15-jarig jubileum te vieren, samen met zijn fans en vrienden. De registratie van deze fantastische avond zal eind november gecombineerd op DVD en CD verschijnen.

“Ga Maar Door” zegt Samantha Steenwijk

Afgelopen jaren waren heel succesrijk voor de aldoor blijmoedige Samantha Steenwijk. Haar aanstekelijke, uptempo ‘feel good’ nummers sloegen heel goed aan in de lijsten en het gaat maar door.

Nieuwe single Het Feestteam

Bekijk en beluister de nieuwste single van Het Feestteam “Waar Zijn Die Schoenen Dan”.   Het Feestteam boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Marco de Hollander Live in Concert deel 2

Na het grote succes van 2017, zal Marco de Hollander op 25 mei 2018 wederom een groots live concert geven in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Binnenkort start de kaartverkoop.

Nieuwe single Bob Offenberg

Vaak zie je dat artiesten keihard werken om de deadline te halen voor de lancering van een nieuwe single. Bob Offenberg heeft voor zijn nieuwe single “Jij Was Mijn Zomerliefde”, de opvolger van ‘Kus me’, helemaal geen stress.