Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Marco de Hollander – Dans Tot Morgenvroeg

Marco de Hollander staat er om bekend dat hij met zijn repertoire keuze niet de massa volgt. Het enige wat hij volgt is zijn hart. Marco maakt muziek waar zijn fans om vragen en waar hij zelf voor 200% achter staat.

Nieuwe single Het Feestteam

Bekijk en beluister de nieuwste single van Het Feestteam “Viva ’t Is Weekend”. Het Feestteam boek je via Artiestenbureau BekendeArtiesten.

De Havenzangers – Ik Wil Een Zoen

Bekijk en beluister de nieuwste single van de Havenzangers “Ik Wil Een Zoen”. De Havenzangers boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Arjon Oostrom

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Arjon Oostrom “Kom Maar Op”. Zanger Arjon Oostrom boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Henk Dissel neemt nieuwe single ‘Verlegen’ met live orkest op

Al ruim zes jaar neemt Henk Dissel z’n producties op bij Bas van den Heuvel in Den Bosch. Voor z’n nieuwe single ‘Verlegen’ heeft de uit Zeist afkomstige zanger een compleet live orkest uitgenodigd, en dat is te horen ook.

Perry Zuidam hoopt op een Zwoele Zotte Zomer!

Na een succesvolle start van 2018 met de single “Jij kunt niet altijd 16 zijn” komt Perry Zuidam deze zomer met een nieuwe single. De zomerse plaat “Zwoele Zotte Zomer” is een lekker in het gehoor liggend lied met een hoog meezinggehalte.

Nieuwe single Bob Offenberg

Bob Offenberg sluit met “Als Ik Jou Zie” de promotie periode van zijn album “Mijn Trots” af. Bob keek lang uit naar 28 mei 2017. Op deze dag kreeg hij, uit handen van Frans Bauer, het eerste exemplaar van zijn album overhandigd.

Duet Wesley Klein & Monique Smit

Bekijk en beluister de nieuwste single van Wesley Klein & Monique Smit “Mooier Dan Mooi”.   Wesley Klein en/ of Monique Smit boeken | inhuren via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Vanavond: Theaterconcert Marco de Hollander!

Naar aanleiding van het grote succes van 2017 presenteert Marco de Hollander: “Live in Concert deel 2”. Vanavond, vrijdag 25 mei 2018,  zal hij een groots live concert geven in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Jordy van den Boer – ‘Tikkie Tikkie’

Na enige jaren rondwerven in de muziekwereld met een aantal succesvolle singles op zijn naam (o.a.

Rode schoenen, een rood jasje en een gitaar: Dat moet Jelle B zijn

Je ziet rode schoenen, een rood jasje, een gitaar, een spontane, energieke zanger en het is al direct duidelijk: dit is Jelle B. Hij luidt de zomer in met zijn nieuwe single “Niet Te Geloven”.

Wolter Kroes & Metropole Orkest

Wolter Kroes viert 30-jarig jubileum met speciale heruitgave van Het Seizoen Van Ons. 2018 is hét jaar van Wolter Kroes. De goedlachse zanger staat reeds 30 jaar op het podium en viert dit het hele jaar door.