Nieuws van de Nederlandse artiesten.

“Weet Jij Wel”, wat je met mij doet?

Marlane treedt al vele jaren op en doet dat steevast met veel plezier en een flinke dosis humor. Met deze single probeert ze met haar vrolijke aard iedereen mee te laten zingen.

Bob Offenberg lanceert het aanstekelijke nummer ‘Ik Voel Me Super’

De nieuwe single van Bob Offenberg getiteld ‘Ik voel me super’ is heel iets anders dan we van hem gewend zijn. Het is een lied afkomstig van z’n in mei 2017 gelanceerde album ‘Mijn trots’.

Marco de Hollander “Dit Wordt Een Avond!”

2017 was een geweldig jaar voor Marco de Hollander. Zijn singles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Ik Voel Me Gelukkig” en “Een Hart Van Goud” werden in totaal 500.000 keer gestreamd op Spotify, hadden 150.

Nieuwe single Rob Ronalds

Bekijk en beluister de nieuwste single van Rob Ronalds “Ik Hoef Niet In Het Geld Te Zwemmen”. Zanger Rob Ronalds boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Havenzangers

Bekijk en beluister de nieuwste single van de Havenzangers “Als ’t Maar Gezellig Is”. De Havenzangers boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Django Wagner

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Django Wagner “100 Jaar”. Zanger Django Wagner boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Marco de Hollander wint Koos Alberts-award

Zanger Marco de Hollander heeft een Koos Alberts-award in de wacht gesleept. De zanger uit Ter Aar was genomineerd in de categorie Zuid-Holland. Hij droeg de prijs op aan zijn ouders.

Nieuwe single Stef Ekkel en René Karst

Bekijk en beluister de nieuwste single van Stef Ekkel en René Karst “We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn”. Zanger Stef Ekkel boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Kaartverkoop gestart theaterconcert Marco de Hollander

Naar aanleiding van het grote succes van 2017 presenteert Marco de Hollander: “Live in Concert deel 2”. Op vrijdag 25 mei 2018 zal hij een groots live concert geven in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Polonaise deel 14 (2CD box)

Vanaf vandaag is de dubbel CD Polonaise 14 verkrijgbaar bij onder andere Bol.com.

Bob Offenberg in de Vloggende Hollanders

Bob Offenberg heeft afgelopen week opnames gehad in Schiedam met Romano en Hans voor SBS6 de Vloggende Hollanders. Binnenkort op de televisie. Zanger Bob Offenberg boek je rechtstreeks via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Wesley Ponsen strikt Playmate voor nieuwe videoclip

2018 begint goed voor Wesley Ponsen: Een overeenkomst met Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single, en een playmate die gestalte geeft aan zijn nieuwe videoclip.