Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Marco de Hollander op 1 in België

Marco de Hollanders jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda, een uitverkocht theaterconcert en een eerste succesvolle Fan reis.

Nieuwe single John West

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger John West “Een Dag Zonder Jou”.   Zanger John West boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nog enkele mogelijkheden in agenda Addie von München

Vanaf vrijdag 1 september is de Duitse zanger Addie von München met grote regelmaat in Nederland te vinden. Hij zal hier tientallen optredens verzorgen tijdens diverse (oktober) feesten. Er zijn nog enkele mogelijkheden in zijn drukke agenda.

Nieuwe single zanger Jan van Est

Bekijk en beluister nu de nieuwste single van zanger Jan van Est “Dit Wordt Een Feestje”.   Zanger Jan van Est boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

peter beense django wagner frans duijts echte vrienden

Echte vrienden (Django Wagner, Peter Beense & Frans Duijts)

Echte Vrienden is de samenwerking van dé 3 zwaargewichten in het Volkse repertoire.

zangeres jose sep

José Sep – Lieve schat

Dat hard werken wordt beloond bewijst José Sep als geen ander. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen.

Nieuwe single de Havenzangers

Bekijk en beluister de nieuwste single van de Havenzangers “Leef Met Een Lach”. De Havenzangers boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl.

Nieuwe single zanger Jaman

Bekijk en beluister de nieuwste single van zanger Jaman ft. Pest One “Bella”. Zanger Jaman boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Nieuwe single Helemaal Hollands

Bekijk en beluister de nieuwste single van Helemaal Hollands | Carlo & Leo “Niemand Op De Wereld”. Helemaal Hollands boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.

Theaterconcert Marco de Hollander onvergetelijk

Afgelopen donderdag gaf volkszanger Marco de Hollander zijn eerste theaterconcert in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Onder leiding van een 12 koppig orkest zong Marco zijn grootste hits.

29 juni Marco de Hollander in het Theater

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

“Geloof In Jezelf” het nieuwe album van Jaman

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij al drie albums op zijn naam staan. De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak.