Nieuws van de Nederlandse artiesten.

Marco de Hollander op 1 in België

Marco de Hollanders jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda, een uitverkocht theaterconcert en een eerste succesvolle Fan reis.

Na de hitsingle “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” was dit de 2de single die de volkszanger dit jaar uitbrengt. “Ik Voel Me Gelukkig” is wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters (NRGY Music) en opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

Deze week ontvangt de populaire volkszanger het nieuws dat zijn single op nummer 1 staat in België. “De single ging de afgelopen week al heel hard in de Nederlandstalige Top 30 van Vlaanderen, maar dat die nummer 1 zou komen, was alleen maar dromen” vertelt Marco trots. “De optredens gaan ook in België gigantisch. Ik sta hier op grote festivals en super leuke podia’s. Ja wie had dit toch ooit verwacht, naast een succesvolle carrière in Nederland” vult De Hollander aan.

“In Nederland gaat de muzikale loopbaan ook als een speer. Ik treed super veel op en ook in Nederland staat de single al weken in de hitlijsten” aldus Marco de Hollander. Achter de schermen is De Hollander druk bezig met de opnames van zijn nieuwste album. Dit album wordt uitgereikt tijdens het SterrenGala 2017 op 28 oktober in Sporthal de Vlinder, in het bijzijn van Frans Duijts, Sieneke, Koos Alberts, De Alpenzusjes en vele anderen. Info over dit feest, bel 0172 604016.

Marco de Hollander boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733