Robert Leroy boeken | inhuren via BekendeArtiesten.nl

Robert Leroy

Als kind was Robert Leroy al regelmatig te vinden op het Rembrandtplein. Geen kans liet hij onbenut om daar luidkeels mee te zingen met de artiesten die er optraden. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Op 17-jarige leeftijd neemt Robert Leroy zelf de microfoon ter hand en verzorgt hij optredens door het hele land. In dezelfde periode neemt Robert Leroy zijn eerste nummers op. Inmiddels groeit Roberts naamsbekendheid fors. Enkele hoogtepunten volgen. Zo schittert Robert Leroy o.a. op de middenstip van het Olympisch stadion voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – AC Milan. Roberts groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

In de loop van de jaren verschijnen diverse singles en albums. Zeker niet zonder succes! Noteringen in de tipparades en hoge plaatsing in de album top 100 zijn niet van de lucht.

Robert Leroy heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo trad hij op tijdens het Jordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde Robert Leroy zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de Escape en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam. In oktober 2006 gaf Robert Leroy een uitverkocht contcert in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Robert Leroy is wekelijks te zien in café ‘Jantjes Verjaardag’ te Amsterdam.

Robert Leroy is tevens te zien geweest in het SBS6 programma “Bloed, zweet & tranen”.

Robert Leroy was naast onder andere Wesley Klein en René Schuurmans te zien tijdens de Halftime Show van de Toppers 2013 in de ArenA te Amsterdam.

Nieuwste single: “Adem in Adem uit”.

Artiest Robert Leroy kunt u boeken / inhuren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / huren van artiest Robert Leroy kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Robert Leroy geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.995,00
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Robert Leroy boeken | huren