Raymon Hermans boeken via BekendeArtiesten.nl

Raymon Hermans

Op 18 maart 1994 is Raymon Hermans geboren in het bekende Brabantse dorp St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 verscheen de debuutsingle “Ik wil bij je zijn”. Met deze single wist de toen 16-jarige Raymon veel aandacht te vergaren bij diverse grote TV- en radio stations. Door dit succes kreeg Raymon de smaak te pakken en verschenen vervolgens de singles: “De Dag”, “Neem me mee”, “De Zomer” en “De nacht van mijn leven”, “Kus Me”, “HYPNOSE” & “M’N FAVORIET”  Deze singles leveren de jonge energieke Brabantse zanger ook veel bekendheid op bij het publiek in het land.

Nieuwe single is een duet met Wesley Klein: ‘Stapje’.

Door deze aandacht staat nu hij nu veelvuldig op het podium tijdens grote- en kleine evenementen in Nederland en België om er altijd een groot feest van te maken waarbij er een mix van dansbare, swingende en gevoelige platen voorbij komen.

Artiest Raymon Hermans kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van de Nederlandstalige zanger Raymon Hermans kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Raymon Hermans geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 1.795,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken