Menu

Marco de Hollander RECHSTREEKS boeken | huren 078-6737733

Marco de Hollander

Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Droomprins”, “Jij Bent De Leukste” en “Samen Met Jou” scoorde de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten (vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden). Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

Marco de Hollander heeft sinds januari 2015 zijn eigen radioprogramma “De Sterrencarrousel” op NPO SterrenNL.
In de zomer van 2016 was de zanger 1 van de artiesten tijdens het Sterren.nl Muziekfeest op het Plein in Groningen en Valkenswaard.
Marco was in 2016 onder andere te zien in de televisieprogramma’s Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, Euregiotap, Cliphuis en de NL Party op RTL. Tevens is/ was hij met zijn enthousiasme te zien op de grote podia van onder andere het MEGA Piraten Festijn, de Huishoudbeurs, Gouden Pijl Emmen, Sneekweek en Dutch Valley.

Huidige single: “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers, geproduceerd door Tom Peters. Afgelopen week was deze single Hollandse Nieuwe op RadioNL en had de Oranje Kroon op TV Oranje. Deze week is de single in de 3de week door gestegen naar nummer 5 in de Oranje Top 30 en binnengekomen op nummer 17 in de SterrenNL Top 20.

Album: “Mooie Momenten”.

Nieuwste DVD: “Samen Genieten”.

Op 29 juni 2017 zal Marco de Hollander zijn eerste theaterconcert geven in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Deze avond zal hij live met band optreden en diverse speciale gasten ontvangen. Meer dan 70% van de kaarten zijn reeds verkocht. De kaartverkoop voor dit evenement loopt via de Nationale Theater Kassa.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is zanger Marco de Hollander één van de meest geboekte feestartiesten | entertainers van Nederland.

Marco de Hollander is tevens te boeken als presentator voor uw evenement.

Nederlandstalige feestzanger | presentator Marco de Hollander kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest, opendeurdagen, oktoberfeest of ander evenement.

Bel voor prijs / kosten van deze Nederlandse zanger geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Gage voor presentatie op aanvraag.

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. 6% BTW.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Marco de Hollander boeken | huren