Marco de Hollander RECHSTREEKS boeken | huren 078-6737733

Marco de Hollander

Marco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Samen Met Jou”, “Jij Bent De Leukste” en “Ik Voel Me Gelukkig” scoorde de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten (vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden). Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

Marco de Hollander heeft van januari 2015 tot juni 2017 zijn eigen radioprogramma “De Sterrencarrousel” op NPO SterrenNL gehad.
In de zomer van 2016 was de zanger 1 van de artiesten tijdens het Sterren.nl Muziekfeest op het Plein in Groningen en Valkenswaard.
Marco was in 2016 onder andere te zien in de televisieprogramma’s Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, Euregiotap, Cliphuis en de NL Party op RTL. Tevens is/ was hij met zijn enthousiasme te zien op de grote podia van onder andere het MEGA Piraten Festijn, de Huishoudbeurs, Gouden Pijl Emmen, Sneekweek en Dutch Valley.
Ook in 2017 is/ was Marco te zien op de podia van Dutch Valley, Mega Piraten Festijn, Hart voor Muziek etc.

De vorige single: “Ik Voel Me Gelukkig” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers, geproduceerd door Tom Peters. De single stond maar liefst  14 weken in de Oranje Top 30 met als hoogste positie 6.
Nieuwste single: “Een Hart Van Goud”, deze single is geschreven door Peter van Noort (schreef o.a. voor Will Tura en John West).

Album: “Leef Je Droom”.

Nieuwste DVD: “Samen Genieten”.

Op 29 juni 2017 gaf Marco de Hollander zijn eerste theaterconcert in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn voor ruim 600 fans. Deze avond werd hij live begeleid door een 12 koppige band en ontving hij speciale gasten waaronder Helemaal Hollands, Ronnie Tober en de Zusjes van Wanrooy. Marco’s volgende theaterconcert vindt plaats op 25 mei 2018.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is zanger Marco de Hollander één van de meest geboekte feestartiesten | entertainers van Nederland.

Marco de Hollander is tevens te boeken als presentator voor uw evenement.

Nederlandstalige feestzanger | presentator Marco de Hollander kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest, opendeurdagen, oktoberfeest of ander evenement.

Bel voor prijs / kosten van deze Nederlandse zanger geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Gage voor presentatie op aanvraag.

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gage voor een optreden is excl. 6% BTW.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen.

Marco de Hollander boeken | huren