José Sep boeken | huren 078-6737733

José Sep

Deze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling weet een groot publiek te boeien. Door haar grote diversiteit in muziek weet zij het een ieder naar de zin te maken.
In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije.
Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.

Met haar debuutsingle “Het is een wonder” scoorde José hoog in diverse Nederlandse en Belgische hitparades. Met drie TV optredens op zak in de afgelopen maanden en een artikel over haar in weekblad Privé mag gerust gezegd worden dat haar eerste single een succes is gebleken.
Haar tweede single “Mijn glimlach”, wederom een productie van Manfred Jongenelis, is een vrolijk, pittig en goed in het gehoor liggend nummer waarbij stilzitten geen optie is. Met dit nummer heeft de zangeres zich goed op de kaart gezet. Het liedje wordt nog steeds met grote regelmaat op de landelijke en lokale zenders gedraaid.

In de betrekkelijk korte tijd dat José in single-land aanwezig is heeft zij al snel haar plaatsje veroverd. Collega artiesten, radio- en tv presentatoren verwelkomen haar hartelijk. Zij betitelen haar als zeer enthousiast, oprecht en professioneel. Daarmee heeft zij zeker de gunfactor, aldus Smaragd Music, haar platenlabel. Dit in combinatie met haar opvallende stemgeluid maakt dat José een mooie aanvulling is in muziekland.

Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” (augustus 2015) en het aanstekelijke “Mijn glimlach” (februari 2016) was het aanvankelijk de bedoeling om in augustus met een heel nieuw nummer uit te komen. Sterker nog deze ligt al klaar. Maar soms lopen zaken anders dan gepland. In de zoektocht naar een fris, pakkend nummer voor de optredens in het land kwam José uit bij  “Ik weet dat er een ander is”. De welbekende hit van Marianne Weber uit de jaren ’90. Manfred Jongenelis en Jurgen Hinten zijn hiermee aan de slag gegaan. Dit pakte zo verrassend leuk uit dat tijdens dit project iedereen zo enthousiast werd dat al snel werd besloten om dit liedje met alle fans en muziekliefhebbers te delen.

Eens te meer laat José met haar nieuwe single haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als allround zangeres met kwaliteit. Haar optreden in het programma “Hart van Muziek” heeft het nummer een geweldige boost gegeven. Binnen twee weken werd de clip al meer dan 10.000 keer op YouTube bekeken. Nu al kan gezegd worden dat dit party-nummer een echte kroegenhit is gebleken.

Nieuwste single José Sep: “Lieve Schat”.

Laat haar optreden uw feest zijn!

Sinds 1 juni 2017 verzorgt Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl de exclusieve boekingen voor José Sep.  Bel voor prijs / kosten geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A- en/of M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 495,-
Reiskosten: Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

José Sep boeken | huren