Henk Dissel boeken | huren 078-6737733

Henk Dissel

Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu in de twintig en hij zingt nog steeds. In 2004 had Henk Dissel zijn eerste grote optreden in het Figi theater in Zeist. Drie jaar later ontmoette Henk Dissel in datzelfde theater tekstschrijver Emile Hartkamp. Henk Dissel werd uitgenodigd om een nummer op te nemen. Met dit liedje, ‘De route van mijn leven’, heeft de jonge Zeistenaar de jury van Sterren.nl Academy overtuigd van zijn zangtalent. In het programma Sterren.nl Academy heeft Henk Dissel veel contacten weten te leggen in de artiestenwereld en ook een single op mogen nemen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer ’10 seconden later’ werd zeer goed ontvangen door het publiek. Als Henk in de finale van Sterren.nl Academy tweede wordt betekent dat echter niet het einde van zijn carrière, nee Henk Dissel gaat gewoon verder en boekt telkens weer een vooruitgang. In mei 2009 komt Henk Dissel met zijn nieuwe single ‘Ik wil jou’ geschreven door Kees Tel en dit nummer belandt zelfs twee maal in de top 100. Ook 2010 was voor Henk Dissel weer een heel mooi jaar met een nieuwe platenmaatschappij (EMC Recordings) achter zich bracht hij twee nieuwe singles uit genaamd: ‘Vanavond’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Ook het jaar erop begon; ‘Ik geloof nog steeds in jou’ stond in de eerste week van dit nieuwe jaar op nummer 43 in de top 100 en bereikte als hoogste positie nummer 34. De daarop volgende single was de single ‘Alleen maar jou’. Ook deze single stond wekenland in de Single Top 100 en bracht veel publiciteit met zich mee. De nieuwe single ‘Denk je nog wel aan mij’, opgenomen in de studio van Evert Abbing (o.a Lois Lane en Marco Borsato) verschijnt halverwege oktober van 2011 in samenwerking met het label ABC Entertainment, dat enige tijd het management van Henk Dissel verzorgde. De single is enorm succesvol; airplay op vele radiozenders, TV optredens, een 28e positie in de Single Top 100 en een steeds voller wordende agenda vallen hem ten deel.
Ondertussen is de Nederlandse zanger Henk Dissel ook een eigen show gestart welke onder de naam ‘Henk Dissel on tour’ succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daar buiten. Tijdens ‘Henk Dissel on Tour’ verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafé Jantjes Verjaardag krijgt Henk Dissel zijn eigen avonden. Maar het hoogtepunt van 2012 tot nu toe is toch wel het winnen van de Halftime Show bij De Toppers! Henk Dissel mocht op 17, 18 en 19 mei in een volle ArenA een optreden verzorgen met een 4-tal andere artiesten | entertainers.
Op 03 juni 2023 geeft Henk een concert in AFAS Live te Amsterdam.

Andere hits waar je de Nederlandse zanger Henk Dissel absoluut van kent zijn: “Lange Nacht”, “Een Bom”, “Dansen”, “Stap Voor Stap” & “Jij & Ik”.

Nieuwste single Henk Dissel is een duet met Vinzzent: ‘Proost’.

Artiest Henk Dissel kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest, evenement, ladies night, vrouwen bingo. Voor boekingen / inhuren van de Nederlandse zanger Henk Dissel of wilt u andere artiesten boeken: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl. Bel voor prijs / kosten van artiest Henk Dissel geheel vrijblijvend 078-6737733.

Specificaties:
Geluid: A-set / M-set

Prijs informatie:
1 x 30 minuten € 2.750,-

Reiskosten:
Inclusief door Nederland

Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA.

Meer informatie | boeken