Frans Bauer boeken | huren via BekendeArtiesten.nl

Frans Bauer

Frans Bauer wordt geboren als Frans van Doorn, omdat zijn ouders op dat moment nog niet getrouwd waren. Bauer groeit op in een katholiek gezin en brengt zijn jeugd door in een woonwagen. Al op jonge leeftijd is hij vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts.

Bauers zangcarrière krijgt in 1987 vorm als hij onder de hoede van Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single ‘Ben je jong’ opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma ‘All you need is love’ in februari 1992. Frans mag kiezen uit twee vrouwelijke fans om een avondje mee te gaan stappen. De dames, die allebei Diana heten, zijn erg emotioneel, wat leidt tot hilarische taferelen en Frans staat plotseling in heel Nederland op de kaart.

Door zijn zeer populaire reallife soap op RTL4 overtuigt Bauer vrijwel heel Nederland van zijn sympathieke en gezellige karakter. Van zijn vele hits zijn ‘Als sterren aan de hemel staan’ en ‘Heb je even voor mij’ nog wel de bekendste. Naast zanger wordt Bauer in de loop van zijn carriere ook bekend als presentator, acteur, stem-acteur en als iemand die erg veel voor goede doelen doet.

Nieuwste single van Frans Bauer is een duet met Sieneke: ‘Die Lach Op Jouw Gezicht’.

Artiest Frans Bauer kunt u boeken / huren voor een optreden op uw feest of evenement. Voor boekingen / inhuren van artiest Frans Bauer kunt u terecht bij artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
Bel voor prijs / kosten van artiest Frans Bauer geheel vrijblijvend 078-6737733.

Prijs informatie:
Gage is op aanvraag.

Meer informatie | boeken